Livestreaming har fået sit folkelige gennembrud i danmark her under corona-krisen

Tidligere var det mest forbeholdt influencere og youtube-stjerner, men nu er både præster, holdtræningsinstruktører, bedstemødre og teaterspekrum at finde i ”live-streaming” versionen

Nød lærer nøgen kvinde at spinde … Og sammen med en fremsynet kunde og et professionelt filmhold, har vi spundet et format, hvor vi kan skabe interaktion med deltagerne, fra og på skærmen – på trods af forsamlingsforbuddet.

Vi debuterede med formen d. 9 september, og det så sådan her ud:

70 SOSU-praktikvejledere i Københavns Kommune. Vejlederne sad på i alt 32 forskellige matrikler, mens vi sad i ”maskinrummet” og spillede scener om vejledernes udfordringer og faciliterede den interaktive proces.

Vi live-chattede med deltagerne, som lystigt bød end via TEAMS, omkring hvad der skulle gøres anderledes i de spillede situationer. Og så spillede skuespillerne det der blev foreslået.

Det var nærværende, involverende og med substans. Og kan gennemføres hvad enten I ønsker forumteater eller samtale- kommunikationstræning.

Produktionsholdet vi har allieret os med hedder Litemotions. De er specialister i at lave professionelle live-streaming sessioner, og sikrer at alt kører professionelt og i høj kvalitet. Det samme kan gøres med enhver møde-app, teams, skype, zoom, eller hvad I nu bruger.

Så, ”Hey, vi lever” – eller rettere – vi LIVER!

Tiden er til at tænke nyt – ikke til at gå i stå.