Den vigtige samtale

Alle der har prøvet det, ved hvor svært det kan være! At skulle gennemføre en kvalificeret samtale, der har en særlig vanskelig karakter. Vi sætter professionelle skuespillere i stolen overfor jer, og træner den enkelte i én til én mødet. En proceskonsulent styrer forløbet.

Metoden er effektiv og virkelighedstro. Vi udfordrer deltagerne til grænsen, men i et trygt og tillidsfuldt rum. I arbejdet vil vi have særligt fokus på de væsentlige samtaleparametre: assertion, anerkendelse, kropssprog, aktiv lytning, grænsesætning og rammesætning.
 

Se video på YouTube Video (1:20):

“Den vigtige samtale”


Træn de udfordrende samtaler med skuespillere.

 
Målgruppen er alle, der i deres arbejde skal gennemføre vigtige samtaler. Skuespillerne er særligt trænede i arbejdsformen, og spiller rollerne som de forskellige medarbejdere, klienter, mellemledere, patienter osv., med nøjagtigt det temperament, den følsomhed, den aggression eller den utilnærmelighed, som afspejler deltagernes virkelighed. På den måde får jeres ansatte en enestående mulighed for, at lære at tackle udfordrende og følelsesladede situationer.

Det er konkret og direkte træning i én til én kommunikation.

Opsamling, tilbagemelding og refleksion sikres af en erfaren procesleder, der er specialist i metoden. Deltagerne følger hinandens arbejde tæt, og man udnytter hinanden til feedback og refleksion i et beskyttet og trygt feedbacksystem.