Stat og kommune

Forestilling 1

  “Jeg ved hvor du bor” – en forestilling uden filter om vold og trusler på arbejdspladsen og medarbejdere i særligt udsatte positioner. Vi sætter fokus på håndtering og forebyggelse og på hvad der kan gøres, for at skabe en arbejdsplads med sikre rammer og et stærkt netværk.

 
Forestilling 2

  “Med Fingeren På Pulsen” – en forestilling med fart på om stress og arbejdsmiljø, og med fokus på kunsten at få taget fat i problemerne før de bliver rigtigt alvorlige. Kollegaansvar, ledelsesansvar og eget ansvar.

 
Forestilling 3

  “Kan Du Ikke Tåle Lugten?!” – en både rystende og morbidt morsom forestilling om arbejdsmiljø, kollegaskab og mobning. Tag fat på tabubelagte emner på en ligetil måde, hvor vi ikke udpeger syndere, men arbejder med kultur, mønstre og fastlåste roller.
Se video på YouTube Video (1:30):

“Mobning og chikane”


Forumteater hjælper med at få sat ord på tabuerne og få brudt uheldige mønstre.

 
Forestilling 4

  “Fiberform A/S” – en både bevægende og underholdende forestilling uden berøringsangst, omkring det vanskelige emne læse/stavevanskeligheder og videreuddannelse for ufaglærte. Tag fat i de tabubelagte temaer på en nem måde, og inspirer jeres medarbejdere.

 
Forestilling 5

  “Det Er Jo Ikke Mig, Der Har Lavet Reglerne!” – en tankevækkende og særdeles underholdende forestilling om professionel service og kommunikation og samarbejde internt og eksternt i offentlige forvaltninger.

 
Forestilling 6

  “Puslespillet” – en bevægende og tankevækkende forestilling med fokus på sygefravær og arbejdsmiljø. Forestillingen sættes sammen af en række mindre scener – puslebrikker – så den passer til lige jeres fokus og arbejdsplads.

 


 
  Hop tilbage til “Faste forestillinger” oversigt.