Kate Kjølby McKenna

Kate KjølbyPartner, facilitator, underviser og skuespiller.

Jeg er uddannet skuespiller på “The Gaiety School of Acting” i Irland 2000 – 2003. Siden har jeg læst Informationsvidenskab og Kulturformidling på Københavns Universitet.

Efter min uddannelse har jeg spillet på mange danske scener og lavet film og tv. Nævnes kan: ”Ana” i ”Submarino”, af Thomas Vinterberg, vinder af nordiskråds filmpris 2011. ”Aisha” i DR´s ”Livvagterne” vinder af EMMY Awarden 2009. Radio Drama ”Asylland” hvor jeg spiller ”Beena”, vinder af Nordisk Radiodramapris 2014.

I 2004 stiftede jeg for første gang bekendtskab med Forumteater, jeg blev ansat og uddannet som forumskuespiller i Dacapoteatret og blev her meget optaget af at bruge mit håndværk på en anden måde, end jeg hidtil havde gjort.

Jeg er gennem årene blevet meget optaget af bl.a. betydningen af kropssproget når vi kommunikerer, de implicitte meddelelser der kommer til udtryk gennem non verbal kommunikation, og de uhensigtsmæssige konsekvenser der kan være, når kroppen kommunikerer, også nogen gange mod vores vilje.

Jeg er optaget af at arbejde med de kommunikationsmønstre, vi ubevidst/bevidst sætter os selv i, og de konsekvenser forskellige kommunikationsmønstre kan have i givne situationer. Med det afsæt har jeg har gennem årene udviklet og forfinet mit håndværk inden for kommunikationstræning, præsentationsteknik, og forumteater.

I 2008 flyttede jeg fra Odense til København, og blev tilknyttet TeaterSpektrum.

Jeg har været partner siden 2016.

 


 
  Hop tilbage til “Hvem vi er” oversigt.