Ole Rasmus Møller

Ole Rasmus MøllerStemmeekspert og underviser

Ole Rasmus Møller er en af Danmarks førende stemmespecialister, og er en del af underviser-teamet når vi arbejder med Personlig Gennemslagskraft.

Ole er skuespiller og sanger med debut helt tilbage i 77. Frem til årtusindeskiftet var Ole Rasmus i konstant arbejde på musicals, i kabaretter, med sine 2 vokal-ensembler samt som dubber og voice over- instruktør i Københavnske lydstudie. På teaterscenen har han og TeaterSpektrums Rikke Bendsen kysset hinanden 100 gange hver aften (i H.C Andersen- forestillingen om “Svinedrengen”) tilbage i 90´erne.

Det burde jo holde enhver til faget, men i 2005 syntes Ole Rasmus at det var på tide at skifte spor. Han tog en bachelor i Teatervidenskab fra KUA og sidenhen en 3 årig sang & taleunderviser-uddannelse fra Complete Vocal Institute. Siden da har beskæftiget sig med at løse stemmeudfordringer. Og han har rejst verden rundt. Afholdt kurser i San Francisco, Reykjavik, Oslo, Berlin, Zurich, Amsterdam, Helsinki, Tel Aviv og mange andre steder.

Ole Rasmus har hørt og hjulpet mange med at få styr på teknikken, når de skal have deres budskab ud over rampen, på en troværdig og fængende måde. Og når der skal arbejdes med de udfordringer som gør at vi blive hæse og trætte når vi bruger stemmen meget.

I december 19 indgik TeaterSpektrum et samarbejde med Ole Rasmus og fra januar 2020 er vi glade for at have ham på holdet og tilbyde hans ydelser til vores kundekreds.

Vil du vide mere er der info om Ole på www.olerasmus.dk og Facebook.

 


  Hop tilbage til “Hvem vi er” oversigt.