Københavns Kommune

  1000 tak for jeres fantastiske indsats på inspirationsdagen i går. Det var tydeligt, at I har arbejdet i omsorgssektoren før, og der var stor ros til jer i evalueringerne af dagen. I gik lige i hjerterne på deltagerne, ikke mindst med jeres humor. Flere skrev, at de aldrig havde oplevet noget så inspirerende og sjovt. Et godt grin er guld på sådan en dag. Og dem var der mange af. Samtidig var I super gode til at styre forsamlingen og få samlet de rigtige pointer op. Meget flot.

– Vibe Søgaard
Konsulent, Kreab København, 2017

 
  Vi havde stor gavn af at benytte Teater Spektrum til vores inspirationseftermiddag den 10. oktober 2017 om Røgfri Skoletid.

75 deltagere, her iblandt skoleledere, lærere, pædagoger, forældrerepræsentanter og elever fra grundskolerne i København var tirsdag eftermiddag den 10. oktober samlet til en inspirationseftermiddag om Røgfri Skoletid i festsalen på Københavns Rådhus.

Et af de dilemmaer, som eftermiddagens drøftelser skulle give svar på, var: Hvad gør man, hvis læreren ikke ser det som sin rolle at bede en rygende elev om at slukke cigaretten?

Teater Spektrum var engagerede  og de fængede publikum. De var kreative og havde sat sig grundsigt ind i emnet. Teater Spektrum formåede at sætte røgfrihed på dagsordenen på en god måde, de fik sat emnet på spidsen og fik rykket ved nogle grænser hos publikum. Teater Spektrum var rigtig gode til at inddrage publikum til at bidrage med ideer, så de var aktive deltagere på inspirationseftermiddagen.

– Susanne Juul Rohmann
Specialkonsulent, Center for Sundhed i Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning, 2017

 
  Jeg vil godt have lov til at sige tak for den omgang i gav os, for satan hvor var det bare spot on….og det virkede!
Snakken gik det meste af aftenen, især om den scene hvor en kollega bliver ”ignoreret” efter en rigtig grim oplevelse. Hils de andre og sig tak for turen, det var fedt!

– Johnny Flemming Schrødert
Parkeringsvagt, arbejdsmiljørepræsentan, 2016

 
  Vi var meget tilfredse! Det gav en helt anderledes forståelse af kompleksiteten i problemstillingerne end en gruppeproces eller et oplæg kan give. I får en meget fin evaluering (4,61 på en Scala fra 1-5).


– Gitte Ploug Lorenzen
Aarbejdsmiljøkonsulent, Københavns Kommune, 2015


 
  Tilbagemeldingen er at det var en rigtig god dag, med stor underholdningsværdi. Scenerne der spejlede vores virkelighed så utroligt præcist, var med til at bevidstgøre os om vigtigheden af at dialog og kommunikation er utroligt vigtigt, uanset hvor eller med hvad vi arbejder.

Interessant var det også at flere havde ændret holdning/mening undervejs i arbejdet, alt efter hvordan I målrettede perspektivet.

– Charlotte Larsen
Kursusleder, SUF, Københavns Kommune, 2012

 


 
  Hop tilbage til “Referencer” oversigt.