DIT ARBEJDSLIV SET FRA HJERNEN

Hvordan former hjernen vores oplevelse af virkeligheden? Og hvordan indvirker det på vores kommunikation og vores relationer? 

Få en ”mind-blowing” oplevelse med vores sjove, involverende og forbløffende foredrag ”Stenaldermennesket til personalemøde”.
 
Vi har i samarbejde med hjerneforskeren Jon Sigurd Wegner, udviklet et helt anderledes foredrag, der tager afsæt i evolutionspsykologi og nerovidenskab, og hvor skuespillere fra TeaterSpektrum undervejs spiller og illustrerer foredragsholderens pointer fra neurovidenskabens og evolutionspsykologiens verden.
 
Foredraget sætter fokus på, hvordan vores hjerne har sit helt eget liv og sine helt egne koder, som indvirker på både vores verbale og nonverbale sprog. I vil høre om, hvordan vi alle ubevidst positioner os på en arbejdsplads – og i verden – simpelthen fordi vores hjerne vil det.  Og undervejs gives værktøjer og tricks til, hvordan vi kan undgå nogle af de til tider ufordelagtige automatik-reaktioner, som hjernen kan forlede til. Undervejs i foredraget bliver deltagerne ind imellem inviteret på gulvet for at afprøve nogle af pointerne og værktøjerne i praksis. 
 
Foredraget afholdes af Kate Kjølby McKenna i samspil med to skuespillere. 
Kate er selv uddannet skuespiller, og har de sidste 16 år arbejdet som kommunikationskonsulent. Hun har de seneste 6 år specialiseret sig i undervisning i personlig gennemslagskraft. 
 
For 4 år siden slog hun sig sammen med hjerneforskeren Jon Sigurd Wegner for at udvikle nye redskaber til sin undervisning. 
Samarbejdet har resulteret i dette involverende foredrag, der varer omkring halvanden time.

I vil blandt andet blive klogere på: 

  • Hvad har en bonobo-abe til fælles med dine chefer?  (og dig selv)
  • Hvad er det, der gør, at vi på under 7 sekunder dømmer nogle kollegaer ude og andre inde udelukkende på baggrund af kropssprog? 
  • Hvad sker der i hjernen, når vi ikke føler os som en del af flokken på jobbet?
  • Hvad har kroppen gang i, når du vågner om natten lige præcis mellem klokken tre og klokken fire?
  • Hvorfor bliver vi nervøse når vi skal tale til større forsamlinger, og hvordan kan man afhjælpe det?
  • Hvilke konsekvenser har vores kropssprog på vores mentale overskud? 
  • Kan man nudge sin hjerne?
Antal deltagereFra 10 og op
PraktikProjektor og god plads på gulv
Tidsforbrug1,5 – 2 timer
UnderviserKonsulent og skuespiller Kate Kjølby KcKenna samt 2 skuespillere
Pris17.800,00 (ved køb sammen med andre ydelser 8.000,00 – se nedenfor)
TilkøbDet interaktive foredrag egner sig fortræffeligt som tilkøb til Forumteater, træning i vigtige samtaler og træning i gennemslagskraft. Som tilkøb koster foredraget 8.000,00.
KontaktEnten via mail mail@teaterspektrum.dk – eller på tlf. 20 20 02 55