NETS

  Tak for indsatsen i fredags – jeg synes dagen forløb rigtigt godt, ja faktisk over forventning. I gjorde det rigtig godt, hils alle og sig tak for indsatsen.

Hermed resultatet af evalueringen. Det ser godt ud.

"Der var god stemning under mødet": Helt enig 94%, "Mødet gav mig en god indsigt i de tre adfærdstyper": Helt enig 81%, "Illustrationsøvelse med skuespillere virkede godt": Helt enig 85%, "Mødeformen gav god mulighed for dialog": Helt enig 65%.

– Morten Stokholm Christiansen
Direktør, 2016
 

Medarbejderudtalelser:

  – En hel fantastisk eftermiddag, nok det bedste og mest lærende møde jeg har været med til i de 10 år jeg har været ansat.

  – En god måde at få skabt mening med vores hverdag og sikken en stemning det gav til om aftenen kan kun sige tak.

  – Det var et super godt møde. Der var en virkelig god stemning, og mange medarbejdere deltog aktivt i processen med stor spørgelyst.
 Mere af det.

  – Det var et rigtig sjovt indslag som supplement til de ellers mere traditionelle medarbejdermøder. De mere uformelle møder giver bedre rum til dialog. Mødet var meget levende og der var "mennesker" på scenen som gjorde at budskaberne blev afleveret i øjenhøjde. Det var meget konkret og enkelt. Gerne mere af den slags kontante og overskuelige informationer.

 


 
  Hop tilbage til “Referencer” oversigt.