Personlig gennemslagskraft

En verden til forskel!

Ord alene kan ikke nødvendigvis overbevise nogen om noget. Overbevisningens kraft ligger i samspillet mellem kroppen, stemmen og indholdet i vores budskab. Og der er en verden til forskel på, om det er noget, vi har trænet – eller bare har ladet ligge.

Mange af os helt afhængige af at kunne ”nå ud over rampen” i vores arbejde, når vi skal fremlægge noget, tale i større forsamlinger, undervise eller sælge et budskab eller en vare.

Og mundtlig formidling kan trænes og udvikles. Af alle.
 

Kroppen kommunikerer. Hele tiden. Og ofte kommunikerer den også noget, vi ikke ønsker, den skal kommunikere. Og så er det, det bliver vanskeligere for vores tilhørere at høre efter. Ikke af mangel på vilje, men fordi tilhørerne bliver distraherede af det krop og stemme gør. Krop og stemme er et langt stærkere barometer for vores aflæsning af et budskab end de nøgne ord.

Krop og stemme gør ting, alt efter hvordan vi har det. Hvad enten vi føler os: komfortable, utilpasse, nervøse, selvsikre, trygge, utrygge, nysgerrige eller andet, så aflejrer vores sindstilstand sig direkte i det kroppen og stemmen gør, og disse fysiske måder at agere på, understøtter så igen netop vores mentale overbevisninger om os selv og vores oplevelse af os selv, ligesom det desværre – på nanosekunder – aflæses ubønhørligt af modtagerne af vores budskaber.

 

Se video på YouTube Video (1:10):

“Øhh… hvad siger du.. personlig gennemslagskraft, MIG?”


Alle kan lære det!

 
TeaterSpektrums arbejdsmetode er unik og udviklet med udgangspunkt i skuespilleres professionelle værktøjer igennem de sidste 15 år. Det vil altid være en personlig udfordring og personligt udviklende at gå ind i arbejdet.

Vi går tæt på, men altid med stor respekt for den enkeltes integritet.