Det skrives om os

I tidens løb er der blevet skrevet mange artikler om vores arbejde med forumteater, personlig gennemslagskraft og styrkelse af relationer. Herunder kan du læse, hvad andre har skrevet om os og finde deres originale artikler.

Kursus i personlig gennemslagskraft

Karriereraketterne styrker deres personlige gennemslagskraft

”Vores krop og stemme kommunikerer hele tiden. Og ofte kommunikerer den også noget, vi ikke ønsker, den skal kommunikere. Vores sindstilstand har betydning for vores mentale overbevisning og oplevelse af os selv, ligesom det påvirker modtagerens oplevelse af vores budskab,” sådan lød det da KOMBITs 12 karriereraketter, der følger et internt karriereprogram, satte sig i sædet til en dag med fokus på mundtlig formidling.

Indlæg på KOMBIT's LinkedIn profil

Skuespillere på en scene

Vi er værktøjer for forandringsprocesser

Skuespillerne fra TeaterSpektrum aflæser sprog og kultur på arbejdspladser og sætter ved hjælp af scener et spejl op foran medarbejdere og ledere, de kan bruge som redskab til at forandring.

Af Ulla Abildtrup – Sceneliv (se side 10-11)

Forumteater for Folkeskolen

Gode relationer gør en forskel – i klassen og på lærerværelset

Relationer kan styrkes i skolen for at fremme læringsfællesskabet. Svære situationer bliver belyst via såkaldt forumteater, når skoleforsker Louise Klinge og TeaterSpektrum er ude på skoler for at arbejde med læreres og pædagogers relationskompetence.

»Jeg kan genkende det hele, når jeg ser skuespillerne. Jeg kan mærke det i kroppen, det giver et sug i maven. Bare at møde den mor. Det er smart at få forskellige løsningsmuligheder frem og tale om det på den måde. Det rammer og virker ægte«, siger pædagog i specialklassen Lars Stampe om metoden”

Louise Klinge - eduk.dk

Forumteater workshop

Teater sætter spot på arbejdslivets udfordringer

Hvordan finder vi nye løsninger på udfordringerne med at rekruttere og fastholde dygtige socialpædagoger? I en workshop på kongressen opførte et hold skuespillere scener fra et fiktivt bosted – og skabte stor genkendelse blandt de delegerede.

»De situationer, som skuespillerne præsenterede os for, er på ingen måde urealistiske. Og det, der virkelig rammer en i de scener, vi har set, er når man oplever, at fagligheden falder”

SL Socialpædagogerne TR-konference

Samtale mellem to kolleger

Dilemmaer i praktikvejlederes hverdag

Kompetenceudviklingsdag for vejleder for social -og sundhedsassistenter. Alle spiller en rolle på en arbejdsplads. Men hvad sker der, når man pludselig ser sin egen rolle i teaterstykket?

»Flere af vejlederne har oplevet TeaterSpektrum før og fortæller, at læringen fra de små dilemmaspil sætter sig fast på en helt anden måde end for eksempel et ekspertoplæg”

Fagbladet FOA

Kvinde med arme over hovedet

Krop og stemme betyder mere end ord

Krop og stemme betyder mere end ord.

Interview med journalist Kasper Foged, til KOMmagasinet.

Personlig gennemslagskraft - kommagasinet.dk

Skuespiller i interaktivt teater

Gode relationer gør en forskel – i klassen og på lærerværelset

Hvordan vi som professionelle skuespiller bruger vores håndværk i det offentligt- og private arbejdsliv.

Sådan arbejder vi – Sceneliv (se side 9-11)

Fagbladet FOA artikel

Ikke bare skuespil - vi spille alle en rolle

Alle spiller en rolle på arbejdspladsen. Men hvad sker der, når man ser sin egen rolle i et teaterstykke? TeaterSpektrum var forbi kompetenceudviklingsdagen for social- og sundhedsassistentelever i Københavns Kommune for at vise netop dette.

Fagbladet FOA (se side 18-20)

KONTAKT OS →

Vil du høre mere om TeaterSpektrums ydelser, eller vil du have et uforpligtende tilbud, så brug kontaktformularen eller ring til os på: 20 20 02 55.

Få et tilbud her