Temaforestillinger

En temaforestilling er en allerede produceret forumteaterforestilling som er skabt til at udfolde bestemte temaer og problematikker på en generel og for alle genkendelig måde.

I får altså meget for pengene, da I ikke skal betale for at få skræddersyet en produktion, og fordi I samtidig får et særdeles gennemarbejdet produkt, som meget præcist kan hjælpe jer, med at sætte et ønsket tema på dagsordenen.

Se herunder hvilke forestillinger vi har på hylderne, og hvilke temaer de behandler.

Temaforestillinger til:

Stat og kommune
Ældreområdet
Handicapområdet
Skole og uddannelse
Industri
Hospital og psykiatri

Kan I ikke finde jer selv i listen, er det næppe fordi, vi ikke har arbejdet indenfor jeres område. Blot har vi ikke færdige forestillinger af generel karakter på hylderne, men har nok udelukkende leveret skræddersyede produkter til området. Så kontakt os endelig for yderligere info.

PRODUKTTEMAFORESTILLINGER
MålgruppeAlle for hvem temaet i de enkelte forestillinger og sektorer er relevant
Antal deltagere15 til 500
LokalekravMinimum 5 x 6 meter oplyst spille / scene-område, plus plads til deltagere. Ved mere end 40 deltagere bør spilleområdet forhøjes.
PrisVed 2 spillere + Joker/procesleder:  34.000 kr.
Ved 3 spillere + Joker/procesleder:  52.000 kr.
TidsforbrugForestillingerne i sig selv vil typisk vare mellem 20-40 minutter at spille. Derefter arbejdes der med den interaktive form (som du kan se beskrevet under forumteater), og derfor er tidsforbruget helt afhængigt af jeres ønsker og rammer.
Typisk vil et arrangement vare fra 2 til 4 timer.