Ole Rasmus Møller

Stemmetræner og skuespiller

Ole Rasmus Møller er en af Danmarks førende stemmespecialister, og er en del af underviser-teamet når vi arbejder med Personlig Gennemslagskraft.

Ole Rasmus´ teaterteoretiske baggrund stammer fra en bachelor i  “Teatervidenskab”  fra Københavns Universitet. Ole Rasmus har siden læst en 3 årig sang – & taleunderviseruddannelse i “Complete Vocal Technique “med en senere overbygning i  “Modern Vocal Training”. Siden 2006 har han beskæftiget sig med at løse stemmeudfordringer. Han har rejst verden rundt og afholdt kurser i San Francisco, Reykjavik, Oslo, Berlin, Zurich, Amsterdam, Helsinki, Tel Aviv og mange andre steder. Ole Rasmus er en del af det internationale netværk vocologyinpractice.org

Ole Rasmus har hørt og hjulpet mange med at få deres budskab ud over rampen på en troværdig og fængende måde. Han står klar med ekspertbistand og til at løse de tekniske udfordringer vi møder, når vi bliver hæse og bruger stemmen meget.

Ole Rasmus havde debut som skuespiller og sanger tilbage i 77. Og har frem til årtusindeskiftet arbejdet på musicals, i kabaretter, med sine 2 vokal-ensembler samt som dubber og voice over- instruktør i Københavnske lydstudie. På teaterscenen har han og TeaterSpektrums Rikke Bendsen kysset hinanden 100 gange hver aften (i H.C Andersen- forestillingen om “Svinedrengen”) tilbage i 90´erne.

Nu har vi lokket ham tilbage “på gulvet” og byder nu også Ole Rasmus velkommen som en del af TeaterSpektrum´s skuespillerensemble.

Ole Rasmus har været tilknyttet TeaterSpektrum siden 2019.

Mere info på olerasmus.dk.