At trappe op og ned

Stress og konflikter har det til fælles, at begge dele vokser til det uhåndterlige, hvis der ikke tages hånd om problemerne i tide. Flere af vores færdige forestillinger sætter fokus på stress eller konflikthåndtering, men derudover har vi udviklet vores tre trappe-spil, som breder temaet ud på en generel og for alle genkendelig måde.

Vores trappespil gør at alle kan få øje på mekanismerne bag stress eller konfliktoptrapning. Derefter dykker vi ned i substansen, og deltagerne lærer sig nogle praktiske greb og værktøjer til håndteringen.

 
Trappespil 1

  “KONFLIKT-TRAPPEN” – et hæsblæsende mini-drama på en stille villavej i Danmark, hvor uenighed mellem naboer, udvikler sig trin for trin – og hvor deltagerne arbejder med den trin for trin.
Se video på YouTube Video (1:15):

“Konflikttrappen – et minidrama trin for trin”


Vi spiller den eskalerende uenighed, I lærer at håndtere dem før de bliver konflikter.

 
Trappespil 2

  “KONFLIKTSKY-TRAPPEN” – en intens dramatisk beretning der udspiller sig i en lille produktionsvirksomhed i Danmark, og hvor vi ser, hvordan konflikter udvikler sig, trin for trin – også når vi skyr dem, og lader som ingenting.

 
Trappespil 3

  “STRESS-TRAPPEN” – følg det langsomme sammenbrud hos en medarbejder der går ned med stress – fra de første tegn, til det er for sent – lær at kende tegnene, og tage dem alvorligt.